KOFFIE

Voor een heerlijk vers gezet bakje koffie moet u bij ons zijn. Koffie crème, cappuccino, latte macchiato, espresso maar ook voor een kopje thee in verschillende smaken kunt u bij ons terecht. Verse jus d’orange en andere frisdranken zij er ook uiteraard.

LUNCH

Heerlijke belegde broodjes op een waldkornbol of Italiaanse bol dat rijkelijk belegd word. Ook voor de echte Kwekkeboom croquetten en heerlijke croissants.

GEBAK

In onze bakkerij maken wij elke dag vers slagroom en crémegebak. Zo kunt u elke dag genieten van vers gebak, in vele vormen en maten. Proeft u eens een fris fruitgebakje of een truffelpunt van bavarois met pure chocolade. Dit assortiment bestaat uit 1-persoonsgebakjes. Lekker om uit te delen bij een verjaardag, als iedereen iets anders wil. Of om heerlijk van te smullen in 1 van onze winkels met een vers gezet kopje koffie.

HARTIGE SNACKS

Het bekendste saucijzenbroodje van Amsterdam is al jaren een klassieker & en nu nog lekkerder. Wij gebruiken namelijk vlees van Black Angus runderen. Deze runderen groeien op in een diervriendelijke en duurzame omgeving. Deze stressvrije leefomgeving in combinatie met 100% plantaardige voeding zorgt voor (h)eerlijk mals vlees.


ROOMIJS

Heerlijke roomijs uit eigen bakkerij met verschillende smaken eventueel als een topping met een crepe, wafel of gewoon lekker een bolletje met slagroom.

BON BONS

Heerlijke Belgische bon bons van goede kwaliteit. Leuk om in een bon bon doosje weg te geven als cadeau.

CHURROS

De spaanse lekkernij nu ook een hit in Nederland en met veel liefde maken wij deze ovenheerlijke stengels eventueel met wat kaneel suiker, poedersuiker , slagroom of de bekende Nutella. Wordt gemaakt terwijl u wacht.

CREPES

Vers gemaakt flensje eventueel geserveerd met een bolletje room ijs, poedersuiker, Nutella, slagroom, vers fruit of vele andere toppings. Wordt gemaakt terwijl u wacht.